Over ons

Een kijkje achter de schermen

Ik ben Jan

Jan Online Marketing is opgericht in januari 2021 door Jan Silven. Het viel Jan op dat er voor kleine ondernemingen met weinig budget geen geschikte online marketing bureaus zijn. Het laten maken van een website of het uitvoeren van verbeteringen op de website kost je al gauw bakken met geld. Bij Jan Online marketing niet. Al vanaf € 499,- euro heb je al een moderne en zoekmachine vriendelijke website.

Als start-up wil Jan Online marketing zijn online kennis graag delen met kleine MKB bedrijven of zelfstandigen. Profiteer van lage prijzen en groei samen met ons mee. 

Digital Nerd

Wanneer je als hobby graag boeken leest over online marketing gerelateerde onderwerpen, dan pas kun je zeggen dat je een Digital Nerd bent.

Jan Online marketing is ontstaan uit liefde voor het vak.

“Het leuke van digital marketing is dat het dynamisch is. Elke dag komen er weer nieuwe ontwikkelingen. Dit maakt het leuk en uitdagend. Stilstaan is geen optie”. 

Naast ervaring in digital marketing onderwerpen als SEO, CRO en websites maken, heeft Jan Online Marketing ook kennis van verkopen op bol.com. 

Jan Online Marketing Logo zonder tekst

Niets houdt ons tegen

Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. Heb je speciale verzoeken waar Jan Online Marketing zelf nog niets vanaf weet? Geen probleem, we zoeken het graag voor je uit!

Kwaliteit boven kwantiteit

Als start-up wil Jan Online Marketing nog veel meer gaan leren. Wij beschouwen ieder project als belangrijk. We nemen de tijd en willen dan ook dat u tevreden bent. Het gaat ons niet om kwantiteit maar om kwaliteit.

Samen doen, scheelt poen

Samenwerken scheelt tijd en dus geld. Jan Online Marketing betrekt je graag bij de activiteiten zodat je er zelf ook van kunt leren. Naast tijd, bespaar je uiteindelijk nog meer geld doordat je het misschien zelf kunt doen in de toekomst.

We houden het simpel

Geen moeilijk gedoe. Jan wil dat jij het ook begrijpt. Waarom al die moeilijke termen gebruiken terwijl dit helemaal niet hoeft? Jan Online Marketing houdt het simpel zodat je weet waar we over praten. Na onze gesprekken weet je precies wat je te wachten staat.

Jouw droom. Onze missie

Ik geloof in hard werken en blijven leren.

Wanneer je geen 100% geeft, is het resultaat ook geen 100%.

Ik ben pas klaar wanneer u tevreden bent.

Team

Het gezicht Jan online marketing

Jong, ambitieus, leergierig en verstand van digital marketing.

Jan Silven

Oprichter

De ideale samenwerking

Partner in crime

Teun Online marketing is onze partner. Samen kijken we naar alle opdrachten die binnen komen en dit kost je helemaal niets extra’s!

Al tijdens onze studieperiode heerste er een positieve uitdagende strijd. We streefden er altijd naar om het beter te doen als de ander. Ook tijdens een spel dagen we elkaar altijd tot het uiterste uit.

Deze strijd biedt een unieke samenwerking dat ten gunste komt voor onze klanten.

Niet alleen de strijd, maar ook de verschillende expertises die ieder heeft, zorgt ervoor dat we elkaar goed kunnen aanvullen en een totaal plaatje kunnen leven op het gebied van digital marketing.

Een greep uit onze diensten

social media is een perfect online marketing kanaal waar je goedkoop je doelgroep kunt bereiken.

Social Media​​

Haal een groter bereik met een juiste inzet van social media. Haal het meeste uit je advertenties door te focussen op de doelgroep.

zoekmachine marketing helpt je beter vindbaar te worden in Google.

SEO & SEA

Goed vindbaar zijn in Google is zeer belangrijk. Hanteer een juiste inzet van zoekmachinemarketing voor meer resultaat.

De geheimen van bol.com zorgen ervoor dat jij meer verkoopt.

Marketplace

Verkopen op het platform bol.com lijkt makkelijk, maar er zitten veel addertjes onder het gras. Ontdek de geheimen van bol.com.

Zullen we samen verder groeien?

Samen gaat dit lukken!