Veelgestelde vragen

Meest gestelde vragen. Wat wil je weten?

Over Jan Online Marketing

Om succes te boeken moet een strategie zijn gevormd met duidelijke doelstellingen. Op basis van de doelstellingen en het budget kan er worden gekeken welke marketingacties het best passen binnen jouw wensen.

Dit is afhankelijk van de optimalisaties die moeten worden uitgevoerd. SEO is bijvoorbeeld een lange termijn strategie terwijl adverteren in Google of op social media al binnen een dag resultaat oplevert.

De minimale afname bij Jan Online Marketing is € 0,-. Kleine vragen over digital marketing gerelateerde onderwerpen beantwoorden wij gewoon kosteloos. We sturen je nooit weg!

Ben je geïnteresseerd in een van onze diensten? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Nee dit hoeft niet. Jan Online Marketing is gespecialiseerd in WordPress websites. Bestaande websites die gemaakt zijn met WordPress kunnen we gemakkelijk voor je aanpassen. De content en afbeeldingen hoeven niet opnieuw te worden gemaakt. 

Heb je al een website, maar is deze niet met WordPress gebouwd? Er zijn mogelijkheden om een website om te zetten naar WordPress. Neem contact met ons op zodat we kunnen kijken of we je kunnen helpen met je website.

WordPress is een zoekmachine vriendelijk en gemakkelijk te bewerken, zowel voor jou als voor Jan Online Marketing. Het voordeel van WordPress is dat er van alles mogelijk is. Alle soorten websites kunnen worden gemaakt. Daarnaast werken wij met Elementor Pro. Deze plugin zorgt ervoor dat jij straks zelf de website zou kunnen bewerken wanneer je dit wilt. Je bent niet afhankelijk van onze diensten waardoor het je geld kan besparen.

Nee dit vormt meestal geen probleem. Het is bijna altijd mogelijk om een koppeling te maken met WordPress. 

Algemene vragen

Conversie optimalisatie is het verbeteren van je website zodat de kans dat bezoeker een bepaalde actie uitvoert, wordt vergroot. Met een actie kun je denken aan het invullen van een contactformulier, het afrekenen van een online aankoop of het aanmelden voor een nieuwsbrief.

Benieuwd wat jij nog kunt optimaliseren?

Om succes te boeken moet een strategie zijn gevormd met duidelijke doelstellingen. Op basis van de doelstellingen en het budget kan er worden gekeken welke marketingacties het best passen binnen jouw wensen.

Nee, afhankelijk van de branche, dienst of het product moet er worden gekeken wie de doelgroep is en waar die gevonden kan worden. Elk platform heeft zijn eigen publiek.

Goede content heeft zeker invloed op je SEO score. Naast content zijn er nog meer dan 200 andere factoren. Met alleen goede content is de kans klein dat je bovenaan in Google te vinden bent. Jan Online Marketing helpt je graag om vindbaar te worden in Google.

De prijs van een advertentie in Google is afhankelijk van twee factoren: de prijs die je betaalt voor een klik op een bepaald zoekwoord en de content kwaliteit die je aanlevert voor de advertentie. Een goede SEO helpt je indirect met een betere positie bij een Google advertentie. Daarnaast kunnen veel bedrijven niet eindeloos blijven adverteren. 

SEO is de afkorting van Search Engine Optimization. Het is een proces waarbij je zorgt dat een website, webshop of blogsite zo goed mogelijk wordt gevonden in zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. SEO is een proces waarbij meer dan 200 factoren meewegen voor een goede vindbaarheid in een zoekmachine. Het gaat niet alleen om content en zoekwoorden, maar het gaat ook om technische aspecten. Denk bijvoorbeeld aan het goed functioneren van de website zoals een goede laadsnelheid etc.

Geen antwoord op je vraag gevonden?

Stel je vraag hier