Het marketplace platform!

Hoe kun je meer verkopen op bol.com?

Met 1,5 jaar ervaring bij bol.com weet Jan Online Marketing genoeg om jouw producten beter zichtbaar te krijgen bij de bol.com klant. Verhoog de verkopen op bol.com en verbeter je bedrijfsresultaten. Marketplace marketing kan een zeer winstgevende business zijn!

wat is Marketplace marketing?

Wat is marketplace marketing?

Marketplace zijn E-commerce platformen zoals bol.com en Amazon. Je kunt producten op deze webshops aanbieden tegen een vergoeding. Het grote voordeel van deze platformen is dat je in een klap een heel groot deel van Nederland kan bereiken met je producten. Net nadeel is dat het wel ten koste kan gaan van de winstmarge per product. Jan Online Marketing kan je helpen bij het optimaliseren van bol.com verkoopaccounts zodat je meer verkoopt.

Hoe kan ik het beste mijn producten aanbieden op bol.com?

Bol.com heeft net als Google een algoritme dat bepaalt welke producten als eerste getoond worden en welke als laatste. Jan Online Marketing heeft veel kennis van het verkopen op dit e-commerce platform. Wij weten precies welke handelingen je moet uitvoeren om de verkopen te laten stijgen.

Niet alleen de prijs, maar ook je content, levertijd en vele andere factoren zijn bepalend voor de prestaties op bol.com.

verkopen op bol.com is een onderdeel van marketplace marketing

Dit is wat we kunnen doen

Content workshop

Content is een belangrijke onderdeel van de vindbaarheid op bol.com. Bol.com heeft bijvoorbeeld een bepaalde voorkeur hoe een producttitel moet worden geschreven. Zo zijn er nog wel een aantal punten die bepalend zijn voor jouw bol.com ranking. Na de workshop kun je zelf artikelen op de juiste manier listen op bol.com.

Verkoopaccount bijhouden

Geen tijd om de verkoopaccount van bol.com bij te houden omdat je zelf nog een fysieke winkel hebt of een eigen webshop? Wij kunnen het account beheren zodat je het niet zelf hoeft te doen. Dit kan in een vast bedrag per maand of tegen een percentage per verkocht artikel.

Conversie optimalisatie

Er zijn veel factoren die de conversie op bol.com kunnen beïnvloeden. Benieuwd wat je nog beter kan doen zodat er meer sales ontstaat? Kleine veranderingen kunnen al snel leiden tot hogere posities in de bol.com zoekresultaten. Denk hierbij aan juiste Call-to-Actions of een juiste prijsstrategie.

Workshop verkopen op bol.com

Bol.com heeft zelf een partnerservice die je al goed op weg helpt. Kom je er dan alsnog niet uit? Jan Online Marketing helpt je graag verder. We kunnen je een complete workshop geven zodat je het bol.com platform beter leert begrijpen en je geen toekomstige fouten kunt maken.

Groeien, groeien, groeien

Waarmee kunnen we je helpen?

Andere dienst nodig?

Bekijk welke website aanpassingen nodig zijn voor meer omzet per website bezoeker

Conversie optimalisatie

Verhoog de effectiviteit van je website door conversie optimalisatie. Misschien moet uw contact knop toch een andere kleur en op een andere plek.

zoekmachine marketing helpt je beter vindbaar te worden in Google.

SEO & SEA

Goed vindbaar zijn in Google is zeer belangrijk voor het aantrekken van website bezoekers. Kom erachter waar nog winst valt te behalen.

Een website gemaakt met WordPress

Website nodig?

Website nodig voor het tonen van uw kunstwerken of toch een webshop? Wij maken WordPress websites op maat.

Een boost geven aan je verkopen op bol.com?

We horen graag van je!

Neem contact met ons op voor het groeien van jouw online omzet