Social media advertising

Meer klanten bereiken?

Groeien met social advertising

Maak jij al optimaal gebruik van social media marketing?

social media marketing diensten aangeboden door Jan Online Marketing

Betekenis

Social media is een verzamelnaam van alle online platformen waar informatie kan worden gedeeld tussen gebruikers en/of bedrijven. Het delen van informatie kan in de vorm van teksten, afbeeldingen, video’s of muziek. Ook kun je reageren op een ander zijn informatie in de vorm van reacties, likes of het delen van het bericht.

Juiste kanalen

Elk social media kanaal heeft unieke gebruikers. Dat Facebook de meeste gebruikers heeft, wil niet zeggen dat dit per definitie altijd het juiste kanaal is. Nee, afhankelijk van jouw doelgroep kiest Jan Online Marketing voor de beste kanalen. Je kunt terecht voor een social media analyse, het creëren van doelgerichte campagnes en een workshop zodat je zelf met je socials aan de slag kan.Dit is wat we doen:

Investeren in social media advertising

Een hele goede reden waarom

Social media heeft als grote voordeel dat je met een bericht gelijk een groot bereik kunt krijgen. Met hulp van Jan Online Marketing  lukt het jou om in korte tijd extra merkbekendheid of verkopen te genereren. Op welk kanaal wil jij graag gevonden worden?

Zie hoe groot het bereik is van Facebook, LinkedIn en Instagram in percentage van de Nederlandse bevolking.

Potentiële bereik

Facebook
70.8%
Instagram
38.1%
LinkedIn
32%

Bron: Newcom en CBS; cijfers gebaseerd op bevolking vanaf 15 jaar en ouder.

Op maat gemaakte social media strategie
Social media strategie

Wat is jouw strategie?

Een op maat gemaakte social media advertising strategie

Wanneer de doelgroep bepaald is, gaan we kijken welke content relevant is voor de doelgroep. Het is belangrijk om in de behoefte van de klant te schrijven.

Samen wordt er gekeken naar het budget dat je wilt besteden aan het adverteren op social media. Afhankelijk van het budget kan er worden bepaald welke strategie past bij je gewenste doelen. Wil je naamsbekendheid creëren voor je bedrijf of heb je als doel meer website bezoekers en uiteindelijk een hoger conversie percentage? Beide kan natuurlijk ook! 

De klant bepaalt jouw content

Alle voordelen van social media advertising op een rijtje

Niet alleen jongeren, maar ook ouderen zijn te vinden op social media. De meeste kanalen bieden voor het adverteren hele specifieke filters zodat je een specifieke doelgroep kunt samenstellen. Het grootste voordeel is dat je hierdoor geen onnodige advertentie kosten maakt.

Dat social media zoveel voordelen heeft, wil natuurlijk niet zeggen dat je ook altijd successen behaalt. Het belangrijkste is natuurlijk hoe jij je social media content inzet. Gebruik je het juiste kanaal en spreek je de doelgroep aan met je berichten, afbeeldingen of video’s? 

Jan Online Marketing kan voor jou kijken welke strategie het beste kan worden toegepast voor jouw doelgroep. We gaan zorgvuldig om met het advertentiebudget en proberen er het maximale uit te halen. 

Belangrijkste voordelen

De inzet van social media zorgt er niet alleen voor dat je op Facebook of Instagram beter gevonden wordt. Het heeft ook voordelen voor je website.

Nieuwsgierig naar andere services?

zoekmachine marketing helpt je beter vindbaar te worden in Google.

Vindbaar in Google

Word je niet goed gevonden in Google? Optimaliseer je website en adverteer op de juiste manier zodat je meer website bezoekers trekt.

Bekijk welke website aanpassingen nodig zijn voor meer omzet per website bezoeker

Conversie optimalisatie

Zorg dat meer website bezoekers iets in zijn winkelmandje stopt of laat meer mensen abonneren op je nieuwsbrief. Mogelijk op de website als op social media.

Een website gemaakt met WordPress

Website nodig?

Een simpele en zoekmachine vriendelijke website die je zelf kunt bijhouden? Jan Online Marketing maakt WordPress websites voorzien van jou wensen.

Benieuwd welke social media ideeën wij voor jou hebben?

Wij zoeken het graag uit.