Website laten maken

Wij gebruiken WordPress!

Eenvoudig en Google vriendelijk

Een professionele website laten maken door Jan Online Marketing

Doordat Jan Online Marketing gebruik maakt van WordPress, kan het voor jou als ondernemer flink geld besparen. Een WordPress website is na enige uitleg zelf bij te houden waardoor je niet genoodzaakt bent blijvende diensten af te nemen. Uiteraard willen wij dit ook blijven doen om het voor jou te vergemakkelijken.

Aan de jaarlijkse website kosten ontkom je helaas niet, maar een website laten maken hoeft echt niet zoveel geld te kosten. Al vanaf € 499,- kunnen we een op maat gemaakte website bouwen.

Je hebt de mogelijkheid om tegen een maandelijkse vergoeding een pakket af te nemen waarbij ook de onderhoud van de website is inbegrepen. Of je kiest voor een eenmalig bedrag waarna wij de website compleet overgedragen aan jou.

Mobiel vriendelijke website laten maken door Jan Online Marketing uit Volendam
WordPress websites zijn SEO vriendelijk
Website laten maken
Ook dit is een WordPress website

Voordelen van WordPress

Zoekmachine vriendelijk

Google is dol op WordPress. Het systeem heeft onderliggende (HTML) codes die goed in elkaar zitten. Geen paniek als je niet weet wat HTML codes zijn! Hier hier heb je bij ons verder niks mee te maken. Zoekmachines kunnen WordPress websites, indien goed geoptimaliseerd, hoog in de Google zoekresultaten laten weergeven. Daarnaast zijn de websites ook nog eens modern en mobiel vriendelijk.

Flexibel

Bij WordPress ben je niet afhankelijk van één webhosting bedrijf en digital marketing bureau. Na het maken van de website heb je de keuze om de website zelf te gaan beheren of je schakelt een ander extern bureau in die je gaat ondersteunen. Je zit dus nergens aan vast.

WordPress is zeer gebruiksvriendelijk. Pas eenvoudig kleuren aan, voeg nieuwe producten toe of maak een nieuwe pagina. Wil je een webshop beginnen? geen probleem! Blog pagina aanmaken? Sure! Alles is mogelijk met WordPress. Wij werken met Elementor wat het bouwen van websites nog gemakkelijker maakt voor je!

Website mogelijkheden

We bouwen de website met WordPress, een content management systeem waarmee je zelf wijzigingen kunt aanbrengen of de website kunt uitbreiden. In principe kan alles worden gemaakt. Om het gemakkelijker te maken kun je een keuze maken uit een van de standaard templates waarover Jan Online Marketing beschikt. 

Misschien heb je zelf al over de website lay-out nagedacht. Wij kunnen met elk denkbaar design overweg. Heb je een voorkeur voor een bepaald design? Laat het ons weten om te kijken of we jouw ideeën kunnen uitwerken in je eigen website. 

Afhankelijk van wat je precies wilt heb je bij ons de keuze om tegen een eenmalig bedrag een site te maken waarbij je vervolgens alles in eigen beheer kunt houden. Of je kiest voor een abonnementsvorm waarbij wij de onderhoud en updates wekelijks verzorgen. Het voordeel hiervan is dat al het werk voor je uit handen wordt genomen. 

Website creatie

Dit is standaard inbegrepen:

Specifieke wensen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen!

Wij werken met

Het werken met Elementor PRO levert voor jouw een aantal grote voordelen op! Het is een gebruiksvriendelijke manier om een website te maken. Na enige uitleg kun je met dit programma zelf je website verder opbouwen, aanpassen of verbeteren. Je bent dus niet afhankelijk van ons waardoor je geld kunt besparen.

De voordelen van samenwerken met Jan Online Marketing

Bekijk ook eens onze andere diensten

De geheimen van bol.com zorgen ervoor dat jij meer verkoopt.

Verkopen op bol.com

Verkoop je artikelen op bol.com, maar lukt het maar niet om je omzet te vergroten? Jan Online Marketing heeft 1,5 jaar ervaring op zijn naam staan.

Bekijk welke website aanpassingen nodig zijn voor meer omzet per website bezoeker

conversie optimalisatie

Haal meer uit je website bezoekers. Optimaliseer je website voor meer omzet. CRO kan effectiever zijn dan zoekmachine marketing.

Analyseer je online marketing activiteiten en haal meer uit je bezoekers

Meer inzicht in data

Meten is weten. Bekijk hoe jij presteert met je website of social media kanaal en ontdek waar je nog kunt verbeteren voor meer resultaat.

Website nodig voor je bedrijf?

Neem contact met ons op!

Website laten maken