Digital marketing diensten

Welke service heb je nodig?

Verschillende digital marketing diensten voor het resultaatgericht groeien van jouw online business

Op welke manieren kan je groeien door online marketing? Welke online marketing tools moet ik hiervoor gebruiken? Er zijn talloze manieren om groei te realiseren. Jan Online Marketing bespreekt met jou wat je doelen zijn en welke doelgroep je wilt bereiken. Op basis van deze gegevens kan er gerichte (online) marketing advies gegeven worden. 

We zijn gespecialiseerd in verschillende digital marketing diensten waardoor we je op veel manieren kunnen ondersteunen.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Een website gemaakt met WordPress

Website maken

Geen moeilijke websites met HTML codes, maar een WordPress website met onbeperkte mogelijkheden. Eenvoudig en zoekmachine vriendelijk voor een lage prijs.

zoekmachine marketing helpt je beter vindbaar te worden in Google.

SEO & SEA

Goed vindbaar zijn in Google is belangrijk. Hanteer een juiste inzet van zoekmachinemarketing voor meer resultaat. Wij kijken graag mee hoe je kunt ranken in Google.

De geheimen van bol.com zorgen ervoor dat jij meer verkoopt.

Marketplace

Verkopen op het platform bol.com lijkt makkelijk, maar er zitten veel addertjes onder het gras. Ontdek de geheimen van bol.com. Van ondersteuning in de verkopen tot workshops.

Analyseer je online marketing activiteiten en haal meer uit je bezoekers

Meer inzicht in data

Een goede website of veel likes op social media is leuk, maar je moet er ook iets aan verdienen. Analyseer je online prestaties zodat je weet hoe mensen door je website heen klikken.

Bekijk welke website aanpassingen nodig zijn voor meer omzet per website bezoeker

CRO

Verhoog de effectiviteit van je website door Conversie optimalisatie. Wat is jouw conversie ratio? Verhoog dit tot wel 5%! Haal meer uit je bezoekers en overtuig ze tot het aanzetten van actie.

social media is een perfect online marketing kanaal waar je goedkoop je doelgroep kunt bereiken.

Social Media​​

Haal een groter bereik met een juiste inzet van social media. Haal het meeste uit je advertenties door te focussen op de doelgroep. Adverteer op de juiste kanalen en profiteer.

Word nummer 1!

Laat je omzet groeien

Omzet is het belangrijkste van een onderneming. Uit je omzet haal je winst en daar kun je natuurlijk leuke dingen van doen, zoals op vakantie. Wij helpen je graag bij het verhogen van de omzet. 

Heb je geen omzet wensen? Geen probleem, ook met andere doelstellingen weten wij raad.

Wij doen geen gekke dingen

De ROI expert

Wij weten als geen ander dat niet iedereen veel marketing budget heeft. Wij kijken naar uw budget en passen daar ons advies op aan. We halen het maximale uit je budget. Zelfs voor enkele tientallen euro’s kunnen wij al advies geven. 

Bij Jan Online Marketing draait het om kwaliteit en niet om kwantiteit. We zoeken alles uit zodat elke euro juist besteed wordt.

Opnieuw en opnieuw

De beste oefening

Bij online marketing staat niets vast. De ene keer werkt een advertentie wel en de andere keer weer niet. Bij Jan Online Marketing gaan we door totdat het beste resultaat is behaald.

Wellicht nemen we jouw bedrijf wel mee in een testcase. Je kunt dan profiteren van gratis diensten in ruil voor een aantal testen op je website.

Onze digital marketing diensten

Wil je gebruik maken van een van de digital marketing diensten?

Samen gaat dit lukken!